Hypotheken en financieel advies

Een duidelijk financieel advies in begrijpelijke taal. Bij Wassink Advies en Consulting is dat heel gewoon. Met persoonlijke aandacht en Groningse nuchterheid adviseer ik over de beste hypotheken en verzekeringen die passen in jouw financiële plaatje. Vanuit mijn kantoor in Zevenhuizen, vlakbij Roden en Leek, of bij jou thuis.


Plan direct een vrijblijvende afspraak

Bekijk mijn werkwijze

Aangesloten bij:

                  

" Aankoop eerste nieuwe woning."

Wij hebben voor onze hypotheekaanvraag Wassink Advies en Consulting aangeraden gekregen. Nu wij zelf gebruik hebben gemaakt van de service van René begrijpen wij dit helemaal. René is een enthousiaste man met kennis van zijn vak, bij ons thuis heeft hij ons door het hele proces van de hypotheekaanvraag begeleid. Een lastig en spannend onderwerp, wat dankzij René een gezellige aangelegenheid geworden is.

Mick & Sigrid Groningen

Lees meerdere reviews

" Betrouwbaar financieel advies "

Wij zijn zeer tevreden met het financieel advies dat we hebben ontvangen van René Wassink. René was buitengewoon deskundig en slaagde erin om complexe financiële concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen. Het advies was op maat gemaakt voor onze specifieke behoeften en heeft ons geholpen om onze financiële doelen te bereiken. Bovendien was de communicatie uitstekend; René was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en informeerde proactief over relevante updates. Kortom, wij zouden René zijn diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar financieel advies.

Familie Faber, Scharnegoutum.

Lees meerdere reviews

Jouw lokale financieel adviseur, altijd in de buurt.

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving