wassink-advies-en-consulting

Wassink Advies en Consulting

werkt met Erkend Financieel Adviseurs.

Wassink Advies en Consulting uit Zevenhuizen wint Independer hypotheek-publieksprijs ‘Beste kantoor 2017’ in de regio Groningen.

                                                                                           Al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres.

10-jaar

balonnen

 

 

      2007  – 2017

 

 

Het bedrijf was vanaf 2007 in Roden (Dr) en is vanaf 2012 in Zevenhuizen (Gn) gevestigd. Van daaruit bedienen wij de hypotheekmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland en eventueel verder. Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, verzekeringen en overige financieringen.

Als u van plan bent om een nieuw huis te kopen, wilt verbouwen of uw maandlasten wilt verlagen, dan komen wij vrijblijvend bij u thuis of op uw werk voor een onafhankelijk en persoonlijk advies.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Uitgebreide berekening van de beste en goedkoopste hypotheek voor jouw situatie
 • Onafhankelijke vergelijking van alle hypotheekaanbieders in Nederland
 • Inzicht in je toekomstige maandlasten
 • Persoonlijke aandacht

Bij het maken van belangrijke financiële beslissingen is goed advies erg belangrijk. U kunt beter vooraf uitgebreid informatie inwinnen, dan achteraf spijt hebben dat u geen erkend financieel adviseur heeft geraadpleegd. Bij Wassink Advies en Consulting nemen we daarom alle tijd voor u. Dit kan zelfs in een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij u op het werk. Het is van belang dat wij uw situatie goed kennen, zodat we de best passende en meest gunstige hypotheek of financiering voor u kunnen regelen.

Wij houden altijd rekenschap met uw financiële lasten, zodat u nog prettig financieel kunt leven naast de aankoop van uw droomwoning. Ook helpen wij  u met een hypotheek die kan bijdragen aan uw plannen voor later.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Dit betekent dat ze jaarlijks worden bijgeschoold, waardoor de parate kennis altijd up-to-date is. Iedere adviseur weet precies wat er speelt en welke regels op het moment van de afspraak gelden. Wassink Advies en Consulting is bovendien aangesloten bij het Klachteninstituut KIFID. Dit betekent dat wij u een onafhankelijke en kosteloze klachtenprocedure en bemiddeling aan kunnen bieden in het geval van een conflict.

Openingstijden, wij zijn de gehele dag bereikbaar, zelfs in het weekend.

Maandag t/m Vrijdag:  08.30 tot 21.30 uur

Zaterdag t/m Zondag:  10.00 tot 21.30 uur

Buiten de openingstijden op afspraak.               

 

René Wassink

René Wassink

René Wassink    Erkend Financieel Adviseur.

 

Wassink Advies en Consulting op Independer.nl en Advieskeuze.nl

Wil u weten hoe klanten Wassink Advies en Consulting beoordelen? Klik dan op de link naar Independer en de link naar Advieskeuze. (Consumentenbond)

 

 

Independer Large-Rectangle-RGB_2017_regioIndepender totaalcijfer

 

Advieskeuze

 

 

 

 

hypotheken

Hypotheken

Hypotheken

Het kopen van een woning is vaak één van de belangrijkste financiële beslissingen in een mensenleven.In de meeste gevallen is daar een hypotheek voor nodig en daarbij is het maken van de juiste keuzes cruciaal. Van groot belang zijn het maximale leenbedrag en de hoogte van de hypotheekrente, maar ook de voorwaarden van een hypotheek wegen mee in het maken van de best passende keuze. Kunt u lenen op basis van de Nationale Hypotheek Garantie of komt uw woning daar niet voor in aanmerking, daar kunnen wij U bij helpen.

Hypotheken >>

Er zijn vele hypotheekvormen. Voor starters zijn er nog maar 2 hypotheekvormen. Annuïteiten- en Lineaire hypotheek, of een combinatie hiervan. Eventueel is er voor starters , ligt in welke gemeente u woont of wilt gaan wonen een Starterslening ( Zie bij Stimuleringsfonds Volkshuisvesting SVN. Of laat ons u daarmee helpen.) Wij kunnen elke hypotheek voor u afsluiten, omdat wij rechtstreeks zijn aangesloten bij verschillende geldverstrekkers. Aan de hand van uw profiel en wensen zoeken wij de beste oplossing die voor u het meest voordeligst is.

Een greep uit de hypotheken die wij bieden:
• Lineaire hypotheek
• Annuïteitenhypotheek
• Krediethypotheek
• Aflossingsvrije hypotheek
• Spaarhypotheek
• Bankspaarhypotheek
• Beleggingshypotheek en/of Hybride hypotheek

Bekijk hier wat de verschillende hypotheekvormen inhouden.

 

verzekeringen

Verzekeringen

 

Verzekeringen rondom uw huis en gezin.

 • Auto
 • Brand, Opstal
 • Bromfiets, Bromscooters, Brommobiel
 • Boot
 • Caravan
 • Gezinsongevallen
 • Hobby- en Sportartikelen
 • Inboedel
 • Kampeerauto, Camper
 • Kostbaarheden
 • Motor, Scooter
 • Oldtimer, Klassieker
 • Overlijdensrisico verzekering
 • Reis (kort/Doorlopende) verzekering
 • Rechtsbijstand
 • Uitvaart verzekering
 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Verzekeringen in één pakket, rondom om uw huis en gezin.
Zo kunt u de belangrijkste verzekeringen in één keer regelen.
Dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen bepaalt u zelf wat u wel of niet verzekert. Daarnaast heeft u niet alleen het gemak van één polis, maar ook nog aantrekkelijke kortingsmogelijkheden.
En de verzekering loopt nooit langer dan één jaar en is daarna per maand opzegbaar.
Vraag naar de voorwaarden.

 

 

 

downloads

Voorwaarden en formulieren

contact

Contact

Wassink Advies en Consulting

Wassink Advies en Consulting

 

Oostindië 53
9354 TE Zevenhuizen ( Gn )
Tel: 06 542 88 444

E: info@wassinkadviesenconsulting.nl

KvK nummer  04087145
AFM nummer 12042318

 EFA-KEURMERK-DEF-FC-HR(1)

AFM-logoKIFID 2015

Wassink Advies en Consulting Logo

Stel een vraag…

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Neem deze code over: captcha

Bel mij terug…

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Neem deze code over: captcha

nieuws

Nieuws

Article Site
Terug naar alle artikelen

Wat kost een huis aan onderhoud?

Kopen is gemiddeld goedkoper dan een huis huren. Maar houd wel rekening met de hoge onderhoudskosten van een eigen huis.

Huurders die switchen naar het kopen van een huis, kunnen profiteren van vele voordelen. Wat dacht je van een hypotheekvrij huis na 30 jaren? Het voordeel is nog groter. Huurders krijgen jaarlijks op 1 juli ook nog huurverhogingen voor de kiezen. Huiseigenaren kunnen de hypotheekrente lang vastzetten tegen vaste maandlasten. Toch heeft het kopen van een huis niet alleen maar voordelen. De onderhoudskosten van een eigen huis kunnen hoog oplopen.

Wat kunnen huiseigenaren aan onderhoudskosten verwachten?

Huurders hebben ook kosten voor het onderhouden van de huurwoning. Maar voor huurders blijft het beperkt tot het verfraaien van de binnenkant van de woning. Huiseigenaren moeten investeren in de kwaliteit van het huis. Het gaat om het schilderen van de kozijnen, maar ook om het op termijn vervangen van de kozijnen. Ook moeten de badkamer, de cv-installatie en de keuken een keer vervangen worden. Met name het groot onderhoud loopt behoorlijk in de papieren. Het vervangen van het dak gaat bijvoorbeeld tienduizenden euro’s kosten. Dit zijn investeringen die nauwelijks hoeven, maar ze komen er een keer aan.

Wat ben je maandelijks aan onderhoud kwijt?

Uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis blijkt dat je rekening moet houden met 300 euro per maand. Hierbij zijn bijvoorbeeld investeringen ter verfraaiing van het huis niet meegenomen. Het gaat om een gemiddelde, want de hoogte van de kosten is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het huis. Ook de leeftijd van je huis speelt een grote rol. Als je een 100 jaar oud huis koopt, kun je er vanuit gaan dat je meer onderhoudskosten hebt dan wanneer je een relatief jong huis koopt.

Plan onderhoud in

De meeste huiseigenaren hebben naast de vaste woonlasten geen extra 300 euro beschikbaar voor onderhoud. Toch moet onderhoud wel gebeuren. Door over meerdere jaren gerekend onderhoud in te plannen, kun je jouw geld optimaal besteden. Ga voor het meest noodzakelijke onderhoud, het huis aan de buitenkant schilderen bijvoorbeeld. Als je hier niet genoeg aandacht aan schenkt, moet je op langere termijn de kozijnen vervangen. Door tijd te maken voor een planning voorkom je dat je belangrijk onderhoud over het hoofd ziet.

Goed onderhoud is belangrijk voor de waardeontwikkeling

Een slecht onderhouden huis is moeilijk verkoopbaar. Kopers zijn best bereid om een huis naar hun eigen wens aan te passen, maar de basis moet goed zijn. Er hoeft geen moderne keuken in een huis zitten, maar bijvoorbeeld een lekkage of een gedeeltelijk doorgezakt dak is dodelijk voor de verkoop. Hetzelfde kun je ook zeggen over verrotte onderdelen van een huis, zoals verdiepingsvloeren die vervangen moeten worden. Werkzaamheden waarvan de kosten moeilijk inschatbaar zijn, zijn redenen om een huis niet te kopen.