wassink-advies-en-consulting

Wassink Advies en Consulting

werkt met Erkend Financieel Adviseurs.

Wassink Advies en Consulting uit Zevenhuizen wint Independer hypotheek-publieksprijs ‘Beste kantoor 2017’ in de regio Groningen.

                                                                                           Al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres.

10-jaar

balonnen

 

 

      2007  – 2017

 

 

Het bedrijf was vanaf 2007 in Roden (Dr) en is vanaf 2012 in Zevenhuizen (Gn) gevestigd. Van daaruit bedienen wij de hypotheekmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland en eventueel verder. Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, verzekeringen en overige financieringen.

Als u van plan bent om een nieuw huis te kopen, wilt verbouwen of uw maandlasten wilt verlagen, dan komen wij vrijblijvend bij u thuis of op uw werk voor een onafhankelijk en persoonlijk advies.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Uitgebreide berekening van de beste en goedkoopste hypotheek voor jouw situatie
 • Onafhankelijke vergelijking van alle hypotheekaanbieders in Nederland
 • Inzicht in je toekomstige maandlasten
 • Persoonlijke aandacht

Bij het maken van belangrijke financiële beslissingen is goed advies erg belangrijk. U kunt beter vooraf uitgebreid informatie inwinnen, dan achteraf spijt hebben dat u geen erkend financieel adviseur heeft geraadpleegd. Bij Wassink Advies en Consulting nemen we daarom alle tijd voor u. Dit kan zelfs in een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij u op het werk. Het is van belang dat wij uw situatie goed kennen, zodat we de best passende en meest gunstige hypotheek of financiering voor u kunnen regelen.

Wij houden altijd rekenschap met uw financiële lasten, zodat u nog prettig financieel kunt leven naast de aankoop van uw droomwoning. Ook helpen wij  u met een hypotheek die kan bijdragen aan uw plannen voor later.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Dit betekent dat ze jaarlijks worden bijgeschoold, waardoor de parate kennis altijd up-to-date is. Iedere adviseur weet precies wat er speelt en welke regels op het moment van de afspraak gelden. Wassink Advies en Consulting is bovendien aangesloten bij het Klachteninstituut KIFID. Dit betekent dat wij u een onafhankelijke en kosteloze klachtenprocedure en bemiddeling aan kunnen bieden in het geval van een conflict.

Openingstijden, wij zijn de gehele dag bereikbaar, zelfs in het weekend.

Maandag t/m Vrijdag:  08.30 tot 21.30 uur

Zaterdag t/m Zondag:  10.00 tot 21.30 uur

Buiten de openingstijden op afspraak.               

 

René Wassink

René Wassink

René Wassink    Erkend Financieel Adviseur.

 

Wassink Advies en Consulting op Independer.nl en Advieskeuze.nl

Wil u weten hoe klanten Wassink Advies en Consulting beoordelen? Klik dan op de link naar Independer en de link naar Advieskeuze. (Consumentenbond)

 

 

Independer Large-Rectangle-RGB_2017_regioIndepender totaalcijfer

 

Advieskeuze

 

 

 

 

hypotheken

Hypotheken

Hypotheken

Het kopen van een woning is vaak één van de belangrijkste financiële beslissingen in een mensenleven.In de meeste gevallen is daar een hypotheek voor nodig en daarbij is het maken van de juiste keuzes cruciaal. Van groot belang zijn het maximale leenbedrag en de hoogte van de hypotheekrente, maar ook de voorwaarden van een hypotheek wegen mee in het maken van de best passende keuze. Kunt u lenen op basis van de Nationale Hypotheek Garantie of komt uw woning daar niet voor in aanmerking, daar kunnen wij U bij helpen.

Hypotheken >>

Er zijn vele hypotheekvormen. Voor starters zijn er nog maar 2 hypotheekvormen. Annuïteiten- en Lineaire hypotheek, of een combinatie hiervan. Eventueel is er voor starters , ligt in welke gemeente u woont of wilt gaan wonen een Starterslening ( Zie bij Stimuleringsfonds Volkshuisvesting SVN. Of laat ons u daarmee helpen.) Wij kunnen elke hypotheek voor u afsluiten, omdat wij rechtstreeks zijn aangesloten bij verschillende geldverstrekkers. Aan de hand van uw profiel en wensen zoeken wij de beste oplossing die voor u het meest voordeligst is.

Een greep uit de hypotheken die wij bieden:
• Lineaire hypotheek
• Annuïteitenhypotheek
• Krediethypotheek
• Aflossingsvrije hypotheek
• Spaarhypotheek
• Bankspaarhypotheek
• Beleggingshypotheek en/of Hybride hypotheek

Bekijk hier wat de verschillende hypotheekvormen inhouden.

 

verzekeringen

Verzekeringen

 

Verzekeringen rondom uw huis en gezin.

 • Auto
 • Brand, Opstal
 • Bromfiets, Bromscooters, Brommobiel
 • Boot
 • Caravan
 • Gezinsongevallen
 • Hobby- en Sportartikelen
 • Inboedel
 • Kampeerauto, Camper
 • Kostbaarheden
 • Motor, Scooter
 • Oldtimer, Klassieker
 • Overlijdensrisico verzekering
 • Reis (kort/Doorlopende) verzekering
 • Rechtsbijstand
 • Uitvaart verzekering
 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Verzekeringen in één pakket, rondom om uw huis en gezin.
Zo kunt u de belangrijkste verzekeringen in één keer regelen.
Dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen bepaalt u zelf wat u wel of niet verzekert. Daarnaast heeft u niet alleen het gemak van één polis, maar ook nog aantrekkelijke kortingsmogelijkheden.
En de verzekering loopt nooit langer dan één jaar en is daarna per maand opzegbaar.
Vraag naar de voorwaarden.

 

 

 

downloads

Voorwaarden en formulieren

contact

Contact

Wassink Advies en Consulting

Wassink Advies en Consulting

 

Oostindië 53
9354 TE Zevenhuizen ( Gn )
Tel: 06 542 88 444

E: info@wassinkadviesenconsulting.nl

KvK nummer  04087145
AFM nummer 12042318

 EFA-KEURMERK-DEF-FC-HR(1)

AFM-logoKIFID 2015

Wassink Advies en Consulting Logo

Stel een vraag…

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Neem deze code over: captcha

Bel mij terug…

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Neem deze code over: captcha

nieuws

Nieuws

Article Site
Terug naar alle artikelen

Sparen voor je kind - toch maar in een oude sok?

De hypotheekrente loopt iets op. Helaas kunnen wij hetzelfde niet zeggen over de spaarrente. Sparen heeft nu geen zin meer toch?

Sparen levert een paar tiende procent aan spaarrente op. Eigenlijk komt het erop neer dat de spaarrente vrijwel gelijk is aan nul. De bank met de hoogste spaarrente biedt een rentevergoeding van 0,5 procent. De verschillen in percentages zijn hierdoor klein. Heeft het nog wel zin om geld op een spaarrekening te zetten?

Wel belasting betalen maar geen rendement

Spaargeld ben je eventueel vermogensrendementsheffing over verschuldigd. Er geldt een vrijstelling van 25.000 euro per belastingplichtige. Over het meerdere wordt belasting geheven. Vermogen van de kinderen wordt bij de ouders belasting over geheven. Vanaf 18 jaar krijgen ze een eigen vrijstelling van 25.000 euro. De hoogte van de belastingheffing hangt af van hoeveel vermogen je hebt. Als je 100.000 euro aan spaargeld hebt boven de vrijstelling, bedraagt de heffing 0,87 procent. De heffing is dus hoger dan het rendement.

Geld opnemen en in je matras sparen

Met spaargeld boven de vrijstelling kost het sparen je dus geld. Is het een optie om je spaargeld volledig op te nemen en thuis te bewaren? Nee, dat moet je echt niet doen. Bij een inbraak kun je geen grote bedragen indienen bij de inboedelverzekeraar. Contant geld is vaak maar voor een deel meeverzekerd. Bij brand kun je het geld in één keer volledig verliezen. Maar daarnaast is het ook niet de oplossing tegen de belastingheffing. Je blijft namelijk verplicht om het geld als vermogen op te geven. Doe je dat niet? Dan loop je kans op een naheffing en een forse boete. De alarmbellen bij de Belastingdienst gaan luiden als blijkt dat je ineens veel minder spaargeld hebt. Daar kunnen vragen over gesteld worden.

Wat is het alternatief?

Er zijn genoeg alternatieven voor sparen, maar de risico’s moet je ook meewegen. Je kunt kiezen voor beleggen in plaats van sparen. Zeker met de huidige lage spaarrentes is beleggen een goed alternatief, maar onderschat de risico’s niet. Er zijn manieren van beleggen met een groot risico, zoals beleggen in aandelen. Je kunt ook de risico’s beperkter houden door het beleggen in obligaties. Het is in ieder geval belangrijk om goed advies in te winnen. Je moet voorkomen dat je tegen een negatief rendement aanloopt. Beter weinig spaarrente dan een deel van jouw vermogen verliezen.

Voor geld waar je de komende jaren niet over hoeft te beschikken is beleggen een effectieve manier om rendement te maken. Op langere termijn geeft beleggen namelijk een beter rendement dan sparen. Bij het sparen voor de kinderen gaat het vaak om doelen die niet ver in de toekomst liggen. De spaarrente gaat een keer weer stijgen. Het is nu door de zure appel heen bijten en weinig rente vangen.