wassink-advies-en-consulting

Wassink Advies en Consulting

werkt met Erkend Financieel Adviseurs.

Wassink Advies en Consulting uit Zevenhuizen wint Independer hypotheek-publieksprijs ‘Beste kantoor 2017’ in de regio Groningen.

                                                                                           Al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres.

10-jaar

balonnen

 

 

      2007  – 2017

 

 

Het bedrijf was vanaf 2007 in Roden (Dr) en is vanaf 2012 in Zevenhuizen (Gn) gevestigd. Van daaruit bedienen wij de hypotheekmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland en eventueel verder. Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, verzekeringen en overige financieringen.

Als u van plan bent om een nieuw huis te kopen, wilt verbouwen of uw maandlasten wilt verlagen, dan komen wij vrijblijvend bij u thuis of op uw werk voor een onafhankelijk en persoonlijk advies.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Uitgebreide berekening van de beste en goedkoopste hypotheek voor jouw situatie
 • Onafhankelijke vergelijking van alle hypotheekaanbieders in Nederland
 • Inzicht in je toekomstige maandlasten
 • Persoonlijke aandacht

Bij het maken van belangrijke financiële beslissingen is goed advies erg belangrijk. U kunt beter vooraf uitgebreid informatie inwinnen, dan achteraf spijt hebben dat u geen erkend financieel adviseur heeft geraadpleegd. Bij Wassink Advies en Consulting nemen we daarom alle tijd voor u. Dit kan zelfs in een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij u op het werk. Het is van belang dat wij uw situatie goed kennen, zodat we de best passende en meest gunstige hypotheek of financiering voor u kunnen regelen.

Wij houden altijd rekenschap met uw financiële lasten, zodat u nog prettig financieel kunt leven naast de aankoop van uw droomwoning. Ook helpen wij  u met een hypotheek die kan bijdragen aan uw plannen voor later.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Dit betekent dat ze jaarlijks worden bijgeschoold, waardoor de parate kennis altijd up-to-date is. Iedere adviseur weet precies wat er speelt en welke regels op het moment van de afspraak gelden. Wassink Advies en Consulting is bovendien aangesloten bij het Klachteninstituut KIFID. Dit betekent dat wij u een onafhankelijke en kosteloze klachtenprocedure en bemiddeling aan kunnen bieden in het geval van een conflict.

Openingstijden, wij zijn de gehele dag bereikbaar, zelfs in het weekend.

Maandag t/m Vrijdag:  08.30 tot 21.30 uur

Zaterdag t/m Zondag:  10.00 tot 21.30 uur

Buiten de openingstijden op afspraak.               

 

René Wassink

René Wassink

René Wassink    Erkend Financieel Adviseur.

 

Wassink Advies en Consulting op Independer.nl en Advieskeuze.nl

Wil u weten hoe klanten Wassink Advies en Consulting beoordelen? Klik dan op de link naar Independer en de link naar Advieskeuze. (Consumentenbond)

 

 

Independer Large-Rectangle-RGB_2017_regioIndepender totaalcijfer

 

Advieskeuze

 

 

 

 

hypotheken

Hypotheken

Hypotheken

Het kopen van een woning is vaak één van de belangrijkste financiële beslissingen in een mensenleven.In de meeste gevallen is daar een hypotheek voor nodig en daarbij is het maken van de juiste keuzes cruciaal. Van groot belang zijn het maximale leenbedrag en de hoogte van de hypotheekrente, maar ook de voorwaarden van een hypotheek wegen mee in het maken van de best passende keuze. Kunt u lenen op basis van de Nationale Hypotheek Garantie of komt uw woning daar niet voor in aanmerking, daar kunnen wij U bij helpen.

Hypotheken >>

Er zijn vele hypotheekvormen. Voor starters zijn er nog maar 2 hypotheekvormen. Annuïteiten- en Lineaire hypotheek, of een combinatie hiervan. Eventueel is er voor starters , ligt in welke gemeente u woont of wilt gaan wonen een Starterslening ( Zie bij Stimuleringsfonds Volkshuisvesting SVN. Of laat ons u daarmee helpen.) Wij kunnen elke hypotheek voor u afsluiten, omdat wij rechtstreeks zijn aangesloten bij verschillende geldverstrekkers. Aan de hand van uw profiel en wensen zoeken wij de beste oplossing die voor u het meest voordeligst is.

Een greep uit de hypotheken die wij bieden:
• Lineaire hypotheek
• Annuïteitenhypotheek
• Krediethypotheek
• Aflossingsvrije hypotheek
• Spaarhypotheek
• Bankspaarhypotheek
• Beleggingshypotheek en/of Hybride hypotheek

Bekijk hier wat de verschillende hypotheekvormen inhouden.

 

verzekeringen

Verzekeringen

 

Verzekeringen rondom uw huis en gezin.

 • Auto
 • Brand, Opstal
 • Bromfiets, Bromscooters, Brommobiel
 • Boot
 • Caravan
 • Gezinsongevallen
 • Hobby- en Sportartikelen
 • Inboedel
 • Kampeerauto, Camper
 • Kostbaarheden
 • Motor, Scooter
 • Oldtimer, Klassieker
 • Overlijdensrisico verzekering
 • Reis (kort/Doorlopende) verzekering
 • Rechtsbijstand
 • Uitvaart verzekering
 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Verzekeringen in één pakket, rondom om uw huis en gezin.
Zo kunt u de belangrijkste verzekeringen in één keer regelen.
Dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen bepaalt u zelf wat u wel of niet verzekert. Daarnaast heeft u niet alleen het gemak van één polis, maar ook nog aantrekkelijke kortingsmogelijkheden.
En de verzekering loopt nooit langer dan één jaar en is daarna per maand opzegbaar.
Vraag naar de voorwaarden.

 

 

 

downloads

Voorwaarden en formulieren

contact

Contact

Wassink Advies en Consulting

Wassink Advies en Consulting

 

Oostindië 53
9354 TE Zevenhuizen ( Gn )
Tel: 06 542 88 444

E: info@wassinkadviesenconsulting.nl

KvK nummer  04087145
AFM nummer 12042318

 EFA-KEURMERK-DEF-FC-HR(1)

AFM-logoKIFID 2015

Wassink Advies en Consulting Logo

Stel een vraag…

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Neem deze code over: captcha

Bel mij terug…

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Neem deze code over: captcha

nieuws

Nieuws

Article Site
Terug naar alle artikelen

Meest gestelde vragen over de WW

Na ontslag kun je tijdelijk recht hebben op een WW-uitkering, maar de rechten zijn in 2016 versoberd. Waar heb je wanneer nog recht op?

Als jij je baan verliest kun je onder voorwaarden aanspraak maken op een WW-uitkering. Ook bij het verliezen van uren kun je al rechten hebben. Je moet minimaal voor vijf uren per week ontslagen zijn. Werk je maar tien uren of minder in de week? In dat geval moet je minimaal de helft van jouw uren verliezen. Wij zullen jou verder niet vermoeien met gedetailleerde regeltjes en voorwaarden die het UWV stelt. We lichten liever een aantal veel gestelde vragen toe.

Hoe lang heb je recht op een WW-uitkering?

Dit is ook gelijk de belangrijkste vraag, mede doordat de maximale duur van de rechten zijn ingekort. De minimale duur bedraagt 3 maanden en de maximale duur wordt op termijn ingekort naar 24 maanden. Gedurende de eerste 2 maanden bestaat er recht op 75 procent van het laatst verdiende loon. Daarna zakt de uitkering naar 70 procent. Het inkomen boven het maximale dagloon telt niet mee voor de berekening. Per 1 juli 2017 bedraagt het maximale dagloon 53.701 euro. De uitkering bedraagt dus nooit meer dan 70 of 75 procent van 53.701 euro.

Er worden ingewikkelde formules gebruikt om te berekenen hoe lang je de uitkering krijgt, maar je kunt het ook gewoon online berekenen op de website van Ontslag.nl.

Heeft een ontslagvergoeding invloed op de WW-uitkering?

In principe heeft de ontslagvergoeding geen invloed op jouw WW-uitkering, maar toch kan het elkaar raken. De werkgever heeft namelijk een opzegtermijn. Deze varieert van 1 tot 4 maanden. Als je korter dan 5 jaren in dienst bent geweest, geldt een opzegtermijn van 1 maand. Bij een dienstverband van langer dan 15 jaren geldt een opzegtermijn van 4 maanden. Gedurende deze opzegtermijn heb je geen recht op een WW-uitkering. Bij ontbinding van de arbeidsovereenkomst door een kantonrechter kun je binnen de opzegtermijn ontslagen worden. In dat geval moet je een deel van de ontslagvergoeding dus gebruiken om de inkomstenderving op te vangen.

Wat zijn de gevolgen van ziekte tijdens de ziekteperiode?

De uitkering blijft doorlopen. Als de ziekte langer duurt dan 13 weken, heb je na deze weken recht op een ziektewetuitkering. Uiteraard ben je wel verplicht om het aan het UWV te melden. Zij moeten wel weten in hoeverre je beschikbaar bent voor werk.

Verspeel ik mijn uitkering door het instemmen met ontslag?

Als je zelf ontslag neemt is er sprake van verwijtbare werkloosheid. Hetzelfde kun je eigenlijk ook zeggen bij het instemmen met ontslag. Maar je mag ingaan op een ontslagvoorstel (ook wel vaststellingsovereenkomst genoemd) van de werkgever. Hiermee verspeel je niet jouw rechten op een WW-uitkering. Laat je wel juridisch adviseren. Er moeten geen dingen in de papieren staan die alsnog zorgen voor het verliezen van jouw rechten op een WW-uitkering.