hypotheekadviseur-wassinkHet is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven; het afsluiten van een hypotheek. En dus wilt u alles direct goed geregeld hebben. Bij Wassink Advies en Consulting begrijpen we dat heel goed. Daarom bieden we u volledig onafhankelijk hypotheekadvies in duidelijke taal, en we komen gewoon bij u thuis. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Want behalve een gunstige rente zijn er natuurlijk veel meer factoren van invloed op uw hypotheekkeuze. De voorwaarden, de premie en eventueel de mogelijkheid om gebruik te maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In een hypotheekadviesgesprek gaan we alle belangrijke punten bij langs.

Hypotheekadviesgesprek

Hoe werkt zo’n hypotheekadviesgesprek?

  1. Samen met u onderzoeken we uw persoonlijke situatie. Heeft u al ervaring met hypotheken? Hoeveel kunt en wilt u per maand aflossen? En kiest u liever voor een scherpe rente of juist voor zekerheid?
  2. Op basis van uw situatie adviseren we u over de beste financiële oplossing en vergelijken we verschillende hypotheken met elkaar.
  3. We helpen u met het nemen van een beslissing. Daarna kunnen we ervoor zorgen dat u de contracten krijgt.
  4. Als de hypotheek is afgesloten, kunnen wij voor u een oogje in het zeil houden. Verandert uw persoonlijke situatie? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van het effect op uw hypotheek.

De financieel experts van Wassink Advies en Consulting hebben uw belang voorop staan. We zijn een volledig onafhankelijk kantoor en zijn dus adviesvrij, zoals dat heet. Op geen enkele manier zijn wij afhankelijk van banken of andere financiële instellingen. En dus kunnen we u het beste advies geven. Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Ieder jaar worden ze bijgeschoold, zodat de parate kennis altijd up-to-date is.

Dé Hypotheek Adviseur in Noord-Nederland

Wassink Advies en Consulting is al 10 jaar actief in Noord-Nederland en is verkozen tot beste hypotheekkantoor van 2017 in de regio Groningen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we komen gewoon bij u thuis. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

 

Bespreek de opties