maart 16, 2017 René Wassink

Independer Hypotheek ‘Beste kantoor 2017′ Regio Groningen.

Wassink Advies en Consulting uit Zevenhuizen wint Independer hypotheek-publieksprijs ‘Beste kantoor 2017’ in de regio Groningen

Op 16 maart 2017 heeft Independer de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ hebben gewonnen. In de regio Groningen is Wassink Advies en Consulting uit Zevenhuizen tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteitverhouding in die regio.

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, werden door hun klanten beoordeeld op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck (gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten) hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van de vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle belangrijke onderwerpen met hen heeft besproken. Deze publieksprijs is gebaseerd op klantbeoordelingen tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017.

Ruud Martens, algemeen directeur Independer: “We hebben de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in het leven geroepen om de branche transparanter te maken. De behaalde scores geven de consument duidelijk inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening die verschillende hypotheekadviseurs bieden. Dat inzicht helpt de consument bij het kiezen voor het juiste advieskantoor. De prijs die deze adviseur gewonnen heeft is belangrijk omdat hij ermee kan aantonen dat zijn dienstverlening zeer goed op orde is.”

De hypotheekmodule van Independer is met 880 duizend bezoekers een van de best bezochte online locaties waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. Consumenten lieten dit jaar alleen al 15 duizend beoordelingen achter. Het totaal aantal waarderingen ligt op bijna 95 duizend.

Meer informatie over de regionale winnaar staat op deze webpagina:

https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/info/awards/2017/regio-groningen.aspx

Independer is de grootste online aanbieder van verzekeringen en andere financiële producten. Wij willen dat consumenten deze producten met een gerust gevoel bij ons kunnen aankopen. Daarom helpen wij ze graag met het vergelijken en afsluiten ervan. Ook onderhandelen wij met banken en verzekeraars over de beste voorwaarden en de laagste premies. Daardoor kunnen wij onze bezoekers altijd de beste deals aanbieden. Bezoekers kunnen op onze site gratis verzekeringen en andere financiële producten vergelijken. Voor klanten die rechtstreeks via onze site een verzekering afsluiten, ontvangen we een vergoeding. Vanaf 1 januari 2012 heeft Achmea een meerderheidsbelang in Independer.nl. Independer.nl ontleent haar bestaansrecht aan het objectief vergelijken van financiële producten. Onze Raad van Toezicht waakt ervoor dat dat zo blijft. Zie ook www.independer.nl .