april 24, 2017 René Wassink

Uitvaart, Overlijdensrisicoverzekeringen en Spaarplan via Dela.

Vol trots kan ik u vertellen dat wij een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met DELA!

Een coöperatie met ruim 75 jaar ervaring en meer dan 3 miljoen leden. Wat DELA verdient, gebruiken ze om de verzekering waardevast en de coöperatie financieel gezond te houden. Daarom bent u altijd zeker van kwaliteit, continuïteit en een eerlijke en lage premie. Met deze echte Nederlandse coöperatieve levensverzekeraar breiden wij ons aanbod aan goede verzekeringsoplossingen voor u uit.

DELA UitvaartPlan

Veel mensen onderschatte de kosten van een uitvaart. Wist u bijvoorbeeld dat over 30 jaar een veelvoorkomende crematie in Nederland al snel € 18.800 kost? En een begrafenis zelfs € 26.000? Een goede reden om nu alvast na te denken over een uitvaartverzekering.

Bespaar uw nabestaanden de zorgen én de kosten van uw uitvaart. Gelukkig kunt u nu al regelen dat uw nabestaanden niet voor deze uitvaartkosten komen te staan. Een fijne gedachte. Voor u. En voor uw nabestaanden. Alles goed geregeld: financieel, praktisch én emotioneel? Naam ATP adviseert u hier graag over.

DELA LeefdoorPlan
Heeft u uw inboedel wel goed verzekerd, maar het risico dat inkomsten dankzij een overlijden wegvallen niet? Veel woningbezitters maar zeker ook huurders onderschatten dit risico. De overlijdensrisicoverzekering van DELA is een goede oplossing om het risico van inkomstenderving op te vangen. Daarnaast zijn de premies van de overlijdensrisicoverzekering de afgelopen 10 jaar drastisch gedaald. Naam ATP adviseert u hier graag over.

DELA CoöperatiespaarPlan

Vergelijken van spaarproducten loont. De spaarverzekering van DELA, het CoöperatiespaarPlan, is een mooie manier om geld opzij te zetten voor de lange termijn, met een vaste rente van 2,75% voor iedereen. Wenst u een vergelijk op rendement van uw spaargeld of advies betreffende uw spaardoelen? Naam René Wassink adviseert u hier graag over.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Wassink Advies en Consulting.  Tel: 06 – 542 88 444